Ecoshoppen in Zwolle, editie 2019. Suggesties voor een nieuwe editie zijn welkom. 

In deze handige gids tref je de allernieuwste duurzame Zwolse adressen en actuele informatie aan.
Met tips voor iedereen die kiest voor een bewuste en duurzame levensstijl.
De Milieuraad wil met deze Ecoshoppen in Zwolle de mogelijkheden tot een meer groene en duurzame consumptie in Zwolle laten zien.
Voor deze compleet herziene versie hebben we als Milieuraad gekozen voor een online versie, en wel om 3 redenen. In eerste plaats verbruiken we geen papier, en ten tweede is een online versie makkelijker aan te passen en te actualiseren. Daarnaast biedt een digitale versie ook de mogelijkheid om de gids op tablet of smartphone te bekijken.
Via deze link is Ecoshoppen in Zwolle 2019 te lezen: EcoshoppenZwolle2019 Of via onderstaande QR code.
Ook kan deze op aanvraag kostenloos worden toegemaild.
Deze gids is zonder winstoogmerk,  samengesteld door vrijwilligers die er veel tijd in hebben gestoken.   We zijn blij dat er in Zwolle steeds meer groene initiatieven zijn. Om zo up to date mogelijk te blijven nodigen wij lezers, bedrijven en geinteresseerden uit voor het geven van suggesties, tips en informatie over nieuwe initatieven. De vrijwilligers hebben de gids met veel zorg samengesteld. Desondanks kunnen zich onjuistheden of onvolledigheden voordoen. We staan open voor feedback en/of wijzigingen.    Dit kan via info@milieuraadzwolle.nl
Terug naar de vorige pagina