Zwolse Nacht van de Nacht in de Nooterhof 
Park De Nooterhof bruist zaterdagavond 29 oktober, van 19.00- 22.00 u, tijdens de Nacht van de Nacht van de duistere activiteiten voor jong en oud. Het park is sfeervol minimaal verlicht en er zijn leuke activiteiten en presentaties over de nachtelijke natuur. Buiten – en binnenprogramma.  Toegang gratis. Adres: Goertjesweg 3.
 VOORLOPIG PROGRAMMA (dit wordt nog aangevuld)
De avond wordt om 19.00 uur op bijzondere wijze geopend. Daarna kun je o.a. naar luisteren naar natuurverhalen met muziek. Thales geeft beeldpresentaties over de sterrenhemel voor de jeugd en volwassenen. Bij goed weer kun je sterren kijken. Er zijn diverse activiteiten over nachtvlinders. Je kunt uilenballen uitpluizen. En wist jij dat bomen muziek kunnen maken?   Doe jij mee met de duistere break-in escaperoom? Ervaar wat het donker met je zintuigen doet bij een stiltetocht. Herken dierensporen.  Geniet van wat lekkers op het nachtterras bij het earthship.
 De Zwolse Nacht van de Nacht wordt zaterdag 29 oktober van 19.00 tot 22.00 uur georganiseerd door de Milieuraad Zwolle in samenwerking met de Nooterhof en diverse andere groene partners.
In het hele land zijn activiteiten, zie www.nachtvandenacht.nl
ical Google outlook Agenda
Terug naar de vorige pagina