Vacatures: Meehelpers openstellen park Nooterhof

Gezocht: 

Meehelpers openstellen park Nooterhof, seizoen 2020

Reageer via: info@milieuraadzwolle.nl 

Omschrijving / Werkzaamheden

Het park Nooterhof is al jaren een prachtige plek voor iedereen die houdt van rust en groen. Ook voor kinderen een fijne plek om te spelen en de natuur te ontdekken. 

Aan de Milieuraad is -samen met andere Zwolse natuurorganisaties- gevraagd om het park Nooterhof en ook het Earthship (theehuis) in 2019 met vrijwilligers een paar dagen per week open te stellen. Er zijn veel mensen nodig om dit mogelijk te maken.  In mei 2019 zijn we gestart, en in 2020 gaan we er mee door! We zoeken daarvoor ook weer veel nieuwe vrijwilligers.

Vaardigheden

Heb jij tijd en vind je het leuk om een dagdeel per week of per twee weken of maand mee te helpen en een aanspreekpunt te zijn? Ben je gastvrij, en durf je af en toe ook mensen aan te spreken op parkregels. Of ben je vooral handig met onderhoudsklussen of meehelpen in de groententuin?

Wat kun je zoal doen: Koffie, thee of limonade schenken in het Earthship. Gasten wegwijs maken en informatie geven over wat er te doen is in het park. Meehelpen met diverse activiteiten die er georganiseerd gaan worden. Toezicht houden over het gebruik van het park. Meehelpen met onderhoud van kruidentuin. Klussen aan materiaal.

Overige informatie

Via de gemeente ben je verzekerd en er is er is ondersteuning en begeleiding vanuit de Milieuraad Zwolle. Je werkt altijd in een team.

Zie ook : www.nooterhof.nl 

Meer informatie/ reageren:  via     info@milieuraadzwolle.nl