Vrijwilligersvacatures voor de Nooterhof

Het park Nooterhof is al jaren een prachtige plek voor iedereen die houdt van groen. Voor kinderen is ook een bijzondere plek om de natuur te ontdekken en fijn te spelen. Het park wordt bijna volledig gerund door vrijwilligers.  

Aan de Milieuraad is -samen met andere Zwolse natuurorganisaties- gevraagd om het park Nooterhof en ook het Earthship (theehuis) vanaf 2019 met vrijwilligers enkele dagen per week open te stellen en te onderhouden. Er zijn veel mensen nodig om dit mogelijk te (blijven) maken. In mei 2019 zijn we gestart, en ook in 2021 gaan we er mee door! We zoeken daarvoor ook weer nieuwe vrijwilligers.  

Gerichte vacature: Organiseren activiteiten en workshops 

Heb je bepaalde kennis over de natuur of kun je mooie dingen maken en deel je dat graag op creatieve wijze met kinderen en/of volwassenen? We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om af en toe activiteiten en workshops te organiseren die passen bij de Nooterhof. Dit kan van alles zijn! Heb je een leuk idee en zin en tijd om daar energie in te steken? Wil je deze workshops en activiteiten bedenken, regelen en/of begeleiden? Neem contact met ons op en we gaan graag met je in gesprek.  

Als je als vrijwilliger voor de Nooterhof aan de slag gaat, ben je verzekerd en is er ondersteuning en begeleiding vanuit de Milieuraad Zwolle. Je werkt altijd in een team. 

Reageer via: Info@milieuraadzwolle.nl 

 

Algemene vacature: Meehelpers openstellen park Nooterhof 

Heb jij tijd en vind je het leuk om regelmatig mee te helpen in de Nooterhof? Ben je gastvrij, en durf je af en toe ook mensen aan te spreken op parkregels? Of ben je vooral handig met onderhoudsklussen? Wil je meehelpen in de moestuin, kruidentuin of boerentuin? Of wil je koffie, thee of limonade schenken vanuit het earthship? Ook gasten wegwijs maken en informatie geven over wat er te doen is in het park? Meehelpen met diverse activiteiten die er georganiseerd gaan worden?  Of heb je nog andere vaardigheden die de Nooterhof verder kunnen helpen? Dit kan bijvoorbeeld voor één dagdeel per week, twee weken of maand. Neem contact met ons op en we gaan graag met je in gesprek. 

Als je als vrijwilliger voor de Nooterhof aan de slag gaat, ben je verzekerd en is er ondersteuning en begeleiding vanuit de Milieuraad Zwolle. Je werkt altijd in een team. 

Reageer via: Info@milieuraadzwolle.nl 

 Zie ook: www.nooterhof.nl om meer te weten over wat we doen.