Vacatures: Meehelpers openstellen park Nooterhof

Gezocht: 

Meehelpers openstellen park Nooterhof, seizoen 2021

Reageer via: info@milieuraadzwolle.nl 

Omschrijving / Werkzaamheden

Het park Nooterhof is al jaren een prachtige plek voor iedereen die houdt van rust en groen. Ook voor kinderen een fijne plek om te spelen en de natuur te ontdekken. 

Aan de Milieuraad is -samen met andere Zwolse natuurorganisaties- gevraagd om het park Nooterhof en ook het Earthship (theehuis) vanaf 2019 met vrijwilligers enkele dagen per week open te stellen en te onderhouden. Er zijn veel mensen nodig om dit mogelijk te (blijven) maken.  In mei 2019 zijn we gestart, en ook in 2021 gaan we er mee door! We zoeken daarvoor ook weer veel nieuwe vrijwilligers.

Vaardigheden

Heb jij tijd en vind je het leuk om regelmatig, bijvoorbeeld een dag(deel) per week, of per twee weken , of per maand, mee te helpen? Ben je gastvrij, en durf je af en toe ook mensen aan te spreken op parkregels? Of ben je vooral handig met onderhoudsklussen? Wil je meehelpen in de moestuin, kruidentuin of boerentuin? Of wil je koffie, thee of limonade schenken vanuit  het earthship?  Gasten wegwijs maken en informatie geven over wat er te doen is in het park? Meehelpen met diverse activiteiten die er georganiseerd gaan worden?  Of heb je nog andere vaardigheden die de Nooterhof verder kunnen helpen? Neem contact met ons op en we gaan graag met je in gesprek. 

Overige informatie

Via de gemeente ben je verzekerd en er is er is ondersteuning en begeleiding vanuit de Milieuraad Zwolle. Je werkt altijd in een team.

Zie ook : www.nooterhof.nl 

Meer informatie/ reageren:  via     info@milieuraadzwolle.nl